Lunch menu

Friday, 26 October

Brödernas kök

  • Sallad:

    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Laxfylld kungsflundra med citronhollandaise, sparris och smörad potatis

  • Gård:

    Lammfärsbiff med vitlökssky och krämig kantarellrisotto

  • Äng:

    Hollandaisegratinerad grönsaksfylld tortilla serveras med dressad ruccola

  • Pasta:

    Spagetti med chorizo, bacon och svamp toppad med fetaostcreme

  • Sallad:

    Sallad på kikärtor, röklök och lufttorkad skinka samt apelsinvinegraitte

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med rödvinssås, bearnaise & ärtor

  • Pepparrotskött med morötter & kokt potatis
  • Veg: Ostpanerad quornschnitzel

    med bearnaise & grilltomat

  • Wok: Kyckling "Paneng"

    med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta: Linguine med rökt lax i gräslökssås

Restaurang Matkultur

  • Högrev med bakade rotfrukter

    samt grönpepparsky och senapscreme

  • Veckans Kimatkompis: Wallenbergare på hjort

    med picklade betor och stompad amandine

  • Veckans Under Ytan

    Lax och sejfrikassé med vitvinssås och örter

  • Veckans Veg

    Pumparisotto med spenat och rostade frön

La Fontana

  • Kycklingspett(shish taouk) med färska grönsaker.
  • Fläsknoisette med stekt potatis och svanpsås.

Scandic Väst

  • Brieostfyllda kyckling

    serveras med soltorkad tomatsky

  • Rosébakad lax

    med mangochutneykräm

  • Spenat & ricottafylld cannelloni

    serveras med ostsås

Friday, October 26