Lunch menu

Wednesday, 24 October

Brödernas kök

  • Sallad:

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Stekt dillpanerad strömming med citron och potatispuré

  • Gård:

    Nattbakad högrev med rödvinssky, lökfrästa champinjoner och klyftpotatis

  • Äng:

    Husets kikärtsbollar med mangochutneydipp och kryddigt ris

  • Pasta:

    Spagetti med chorizo, bacon och svamp toppad med fetaostcreme

  • Sallad:

    Sallad på kikärtor, röklök och lufttorkad skinka samt apelsinvinegraitte

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Mangochutney glacerad svensk gårdskarré

    med BBQ-sås & vitlökspotatis

  • Sprödbakad spättafilé

    med dansk remouladsås

  • Veg: Ostpanerad grönsaksbiff

    med gräddstuvad grönkål & vitlökspotatis

  • Wok:

    Entrecote med svart peppar & vitlök

  • Pasta:

    med kyckling, salami & soltorkad tomat

Restaurang Matkultur

  • BBQ-spjäll med syrlig äppelchutney

    och klyftpotatis samt vitlöksyoghurt

  • Veckans Klimatkompis:Wallenbergare på hjort

    med picklade betor och stompad amandine

  • Veckans Under Ytan:

    Lax och sejfrikassé med vitvinssås och örter

  • Veckans Veg

    Pumparisotto med spenat och rostade frön

La Fontana

  • Mozzarellafyld kycklingfilé med stekt potatis

    och champinjonsås.

  • Grekisk biffar med fetaost,oliver och tzatziki.

Scandic Väst

  • Fläskschnitzel

    med rödvinssås & persiljesmör

  • Enkelpanerad hoki

    med kapris, rödbetor & skirat smör

  • Honungsgratinerad chevre

    med rödbetor & valnötter

Wednesday, October 24