Lunch menu

Tuesday, 23 October

Brödernas kök

  • Sallad:

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Ostgratinerad hokifilé på råraka serveras med rödbetor och dijonmajo

  • Gård:

    Kryddig citrondoftande färsbiff med vit pestosås och stekt grönsaksris

  • Äng:

    Pasta a la Norma (lök, aubergine, vitlök, tomat och örter)

  • Pasta:

    Spagetti med chorizo, bacon och svamp toppad med fetaostcreme

  • Sallad:

    Sallad på kikärtor, röklök och lufttorkad skinka samt apelsinvinegraitte

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Pytt i panna med stekt ägg

    & rödbetor

  • Vildsvinsgryta ala Morberg m rött vin

    & skogssvamp samt ris, gelé & pressgurka

  • Veg:

    Grönsaks pytt med stekt ägg & rödbetor

  • Wok:

    Kyckling med färsk ingefära & thai basilika

  • Pasta:

    Spaghetti Bolognese med riven ost

Restaurang Matkultur

  • Pannbiff med löksky och saltgurka

    samt potatispuré

  • Veckans Klimatkompis: Wallenbergare på hjort

    serveras med picklade betor och stompad amandine

  • Veckans Under Ytan

    Lax och sejfrikassé med vitvinssås och örter

  • Veckans Veg

    Pumparisotto med spenat och rostade frön

La Fontana

  • Helstekt fläskfilé med klyftpotatis och pepparsås.
  • Benfritt kycklinglår med ugnsbakad potatis.

Scandic Väst

  • Stekt fläsk

    med löksås

  • Stekt strömming

    med rårörda lingon & skirat smör

  • Vegetarisk vårrullar

    med sweetchilikräm

Tuesday, October 23