Lunch menu

Monday, 22 October

Brödernas kök

  • Sallad:

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Vinkokt kolja med fänkålschutney, brynt smör och dillpotatis

  • Gård:

    Svartpepparstekt fläskytterfilé med chipotlebearnaise och råstekt potatis

  • Äng:

    Paprikastekt rättika med fänkålschutney och råstekt potatis

  • Pasta:

    Spagetti med chorizo, bacon och svamp toppad med fetaostcreme

  • Sallad:

    Sallad på kikärtor, röklök och lufttorkad skinka samt apelsinvinegraitte

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Stekt fläsk med löksås
  • Teriyakimarinerad laxfilé

    med ingefäracreme & broccoli

  • Veg:

    Raggmunk med lingonkeso

  • Wok:

    Kyckling med cocosmjölk & färsk röd chili

Restaurang Matkultur

  • Pasta ala "Albin" med långkokt karré,

    rökt fläsksida i kryddig tomatsås, friterad ruccola & parmesanaioli

  • Veckans Under Ytan:

    Lax och sejfrikassé med vitvinssås och örter

  • Veckans Veg:

    Pumparisotto med spenat och rostade frön

  • Veckans Klimatkompis:Wallenbergare på hjort

    serveras med picklade betor och stompad amandine

La Fontana

  • Raggmunk med stekt fläsk och lingon.
  • Huset krämig lasagne.

Scandic Väst

  • Klassisk lasagne på nötkött
  • Smörstekt gös

    med vitvinssås smaksatt med pepparrot

  • Vegetarisk pytt i panna

P2 Restaurang & Catering

  • Gräddstuvad viltskav med potatismos och lingon
  • Thaikycklinggryta med ris
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Korvstroganoff med ris
  • Vegetarisk pasta med svampsås,

    ruccola och parmesan

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Monday, October 22