Lunch menu

Thursday, 18 October

Brödernas kök

  • Sallad:

    Bulgursallad med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Stekt panerad kungsflundra med dansk remoulad, citron och kokt potatis

  • Gård

    Lasagne al forno med lök- och tomatragu och riven ost

  • Äng

    Gratinerad broccoli serveras med sotad palsternacka och potatis

  • Pasta

    Tagliatelle med rostad kycklingfilé, basilikacreme och grana padano

  • Sallad

    Krämig sallad på potatis och purjo toppad med rostbiff och kronhjärtan

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Sparrissoppa

    samt pannkakor m sylt & grädde

  • Porterstek med potatisgratäng,

    gelé & pressgurka

  • Veg: Ärtsoppa/Sparrissoppa

    samt pannkakor m sylt & grädde

  • Wok:

    Fläskfilé med jordnötssås

  • Pasta:

    med kyckling, spenat, kvibille & valnötter

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad karre med balsamicosky

    samt rostad vitlökscreme och bakade grönsaker

  • Veckans Kött: Högrevshjärta med bakade lökar

    samt potatispure och tryffelsky

  • Veckans Under Ytan: Fisktimbal med purjolök,

    babyspenat & amandine samt musselgräddsås

  • Veckans Klimatkompis

    "Ängamat" Blomkålssoppa med betor purjolök, potatis & cheddarostmuffins

La Fontana

  • Havskräftor (serveras) med räkor och kokt potatis.
  • Laxfilé med kokt potatis och dill creme.

Scandic Väst

  • Rotfruktbakad kotlettrad

    serveras med rödvinssås & gelé

  • Krämig fiskgryta serveras med pappardelle
  • Chili sin carne

P2 Restaurang & Catering

  • Majssoppa med chili och räkor,

    äpplekaka med kanelgrädde

  • Gorgonzolabakad lax med potatismos

    och kall örtsås

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Flygande Jakob med ris
  • Vegetariska vårrullar med ris och dip
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Thursday, October 18