Lunch menu

Friday, 19 October

Brödernas kök

  • Sallad:

    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Husets fiskgryta med vitt vin, grädde, örter och vitlökskrutonger

  • Gård

    Helgrillad fläskfilé med bourbonsky och potatisgratäng

  • Äng

    Grönsaksfylld vårrulle med limeaioli och jasminris

  • Pasta

    Tagliatelle med rostad kycklingfilé, basilikacreme och grana padano

  • Sallad

    Krämig sallad på potatis och purjo toppad med rostbiff och kronhjärtan

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Husmans Låda med fläsknoisette, potatismos

    samt bacon-& rödvinssås

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg:

    Tacobuffé med quornfärs & tillbehör

  • Wok:

    Kyckling med färsk röd chili & cocosmjölk

  • Pasta:

    med ädelost-& skinksås

Restaurang Matkultur

  • Veckans Kött: Högrevshjärta med bakade lökar

    samt potatispure och tryffelsky

  • Veckans Under Ytan: Fisktimbal med purjolök,

    babyspenat & amandine samt musselgräddsås

  • Veckans Klimatkompis: "Ängamat" Blomkålssoppa

    med betor purjolök, potatis & cheddarostmuffins

La Fontana

  • Entrecote med duchesmos,stekt potatis,

    bearnaisesås och grönsaker.

Scandic Väst

  • Klassisk wallenbergare serveras

    med gräddsås & lingon

  • Sesam & teriyakibakad lax

    serveras med teriyakikräm

  • Rödbetsbiffar serveras med tzatziki

P2 Restaurang & Catering

  • Stängt
Friday, October 19