Lunch menu

Wednesday, 17 October

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Gratinerad sejrygg med räksås, smörkokta morötter och stompad potatis

  • Gård

    Ostpanerad fläskschnitzel med paprikasky och purjolökspotatis

  • Äng

    Stekt kidneybönbiff med ruccolacreme och purjolökspotatis

  • Pasta

    Tagliatelle med rostad kycklingfilé, basilikacreme och grana padano

  • Sallad

    Krämig sallad på potatis och purjo toppad med rostbiff och kronhjärtan

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Helstekt kotlett "Black & White"
  • Kåldolmar med gräddsås & lingon
  • Veg: Morotsbiff med bearnaise

    & lökbrynta haricot verts

  • Wok: Entrecote med vitlök & chili

    samt cashewnötter

  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost

Restaurang Matkultur

  • Pulled Chiken med rostade rotfrukter

    samt tzatsiki på syrad fänkål och gurka

  • Veckans Kött: Högrevshjärta med bakade lökar

    samt potatispure och tryffelsky

  • Veckans Under Ytan: Fisktimbal med purjolök

    babyspenat & amandine samt musselgräddsås

  • Veckans Klimatkompis: "Ängamat" Blomkålssoppa

    med betor purjolö, potatis & cheddarostmuffins

La Fontana

  • Oxrulader med kokt potatis och sylvassås.
  • Fläskfilé Africana med curry,

    lök,banan och jordnötter

Scandic Väst

  • Rimmad oxbringa serveras

    med rotmos & pepparrotssås

  • Smörstekt kummel serveras

    med remouladsås

  • Vegetarisk paj

P2 Restaurang & Catering

  • Pannbiff med löksky
  • Gravad lax med dillstuvad potatis

    och senapssås

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Flygande Jakob med ris
  • Vegetariska vårrullar med ris och dip
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Wednesday, October 17