Lunch menu

Tuesday, 16 October

Brödernas kök

  • Sallad:

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Limebakad alaskafilé med kall romsås och grönsaksbulgur

  • Gård

    Biff Lindström med knäckig gräddsås, saltgurka och stekt potatis

  • Äng

    Rödbetsbiff med ostcreme, grönsaksbulgur och saltgurka

  • Pasta

    Tagliatelle med rostad kycklingfilé, basilikacreme och grana padano

  • Sallad

    Krämig sallad på potatis och purjo toppad med rostbiff och kronhjärtan

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Lax-& skaldjurspaella med aioli
  • Grekisk färsbiff med tzatziki,

    balsamicosky & grekisk sallad

  • Veg: Grönsakspaella med aioli
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)

Restaurang Matkultur

  • Thurinnger Bratwurst med gräddkokt savoykål

    & stompad potatis samt senapssky

  • Veckans Kött: Högrevshjärta med bakade lökar

    samt potatispure och tryffelsky

  • Veckans Klimatkompis: "Ängamat" Blomkålssoppa

    med betor purjolök samt potatis och cheddarostmuffins

  • Veckans Under Ytan: Fisktimbal med purjolök,

    babyspenat & amandine samt musselgräddsås

La Fontana

  • Fläskkarré med ugnsbakad potatis

    och rådvinssky.

  • Mozzarellafyld köttfärs biffar

    med vitlöksaioli.

  • Fiskgratäng med spenat och mozzarellaost

Scandic Väst

  • Örtbakad kyckling serveras

    med ljummen broccolisallad och dragonsås

  • Pestobakad sej toppad

    med räkor serveras med vitvinssås

  • Vegetarisk lasagne

P2 Restaurang & Catering

  • Ugnsgratinerad falukorv med potatismos

    och gurkmajonnäs

  • Panerad rödspätta med dansk remouladsås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Flygande Jakob med ris
  • Vegetariska vårrullar med ris och dip
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Tuesday, October 16