Lunch menu

Monday, 15 October

Brödernas kök

  • Sallad:

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Ångad torskfilé med vitvinssås, rotsaksjulienne och dillkokt potatis

  • Gård:

    Tomatöverbakad kycklingfilé med estragongräddsky och klyftpotatis

  • Äng:

    Mustig gryta på linser och garbanzobönor serveras med klyftpotatis

  • Pasta:

    Tagliatelle med rostad kycklingfilé, basilikacreme och grana padano

  • Sallad:

    Krämig sallad på potatis och purjo toppad med rostbiff och kronhjärtan

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Indisk kycklinggryta med basmatiris,

    naanbröd & raita

  • Stekt panerad kummelfilé

    med skagenröra

  • Bakad potatis med skagenröra

    samt tomat-& löksallad

  • Veg: Indisk grönsaksgryta med basmatiris

    & naanbröd & raita

  • Wok: Fläskfilé med thai basilika

    & färsk ingefära

Restaurang Matkultur

  • Lammfärsbiff med tomat

    & vitlöksfrästa bönor samt potatispure

  • Veckans Kött: Högrevshjärta med bakade lökar

    samt potatispure och tryffelsky

  • Veckans Under Ytan: Fisktimbal med purjolök, babyspena

    & amandine samt musselgräddsås

  • Veckans Klimatkompis: "Ängamat" Blomkålssoppa

    med betor purjolök samt potatis och cheddarostmuffins

La Fontana

  • Kåldolmar med tomatchutney.
  • Kycklingfilé med stekt potatis och svampsås.

Scandic Väst

  • Grillad fläskfilé serveras

    med grönpepparsås

  • Kokt torsk serveras med ägg & persiljesås
  • Vegetarisk carbonara

P2 Restaurang & Catering

  • Köttbullar med stuvade makaroner

    och rostad lök

  • Asiatisk kycklingfärsbiff med stekt ris

    och ananasdressing

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Flygande Jakob med ris
  • Vegetariska vårrullar med ris och dip
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Monday, October 15