Lunch menu

Thursday, 11 October

Brödernas kök

  • Sallad:

    Bulgursallad med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Fröpanerad kapkummel med skagensås, citron och dillkokt potatis

  • Gård

    Kalvfärsbiff med kantarellsås, rårörda lingon samt råstekt potatis

  • Äng

    Gratinerad blomkål toppad med rotfruktsjulienne samt dillkokt potatis

  • Pasta

    Fusilli tricolore med rökt lax, gräddkokt spenat och citronmascarpone

  • Sallad

    Pastasallad toppad med pastrami, picklad rödlök, melon och vitlökscreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Gulaschsoppa/Jordärtskockssoppa

    samt äpplekaka med vaniljsås

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Lever Anglais med gräddsås, kapris & bacon

    serveras med kokt potatis

  • Veg: Spenatlasagne m coleslawsallad

    eller Jordärtskockssoppa & äpplekaka

  • Wok: Kyckling med chili & vitlök

Restaurang Matkultur

  • Lammfärsbiffar med potatis och jordärtskockspure

    samt rostad vitlökssky

  • Veckans Kött: Porchetta med senap örter & rotfrukter

    med bakade rotfrukter & äppelsky

  • Veckans Under Ytan:

    Halstrad lax med örtstuvad potatis

  • Veckans klimatkompis: Krämig Risoni

    med rostade kikärtor och tomatpesto

La Fontana

  • Sprödbakad torskfilé med kokt potatis
  • Ugnsbakad laxfilé med duchessepotatis och dill creme.

Scandic Väst

  • Grekisk biffar serveras med tzatziki
  • Smörstekt uer serveras med vitvinssås
  • Fylld paprika serveras med tomatsås

P2 Restaurang & Catering

  • Hummersoppa med creme fraiche, vårlök,

    banankaka med grädde

  • Lammstek med rotsaksgratäng timjansky
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Gräddstuvad pytt i panna med

    kokt ägg och saltgurka

  • Vegetarisk pasta bolognese
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Thursday, October 11