Lunch menu

Friday, 12 October

Brödernas kök

  • Sallad:

    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Räk- och kräftfylld flundrafilé med limegräddsås och purjopotatis

  • Gård

    Husets panerade schnitzel med rödvinssås, kaprissmör och stekt potatis

  • Äng

    Marockansk pepparhet gryta med aubergine, zuccini och cous-cous

  • Pasta

    Fusilli tricolore med rökt lax, gräddkokt spenat och citronmascarpone

  • Sallad

    Pastasallad toppad med pastrami, picklad rödlök, melon och vitlökscreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel med bearnaise,

    rödvinssås & ärtor

  • Kyckling Faijtas med ris, tortilla,

    nachos & guaqemole

  • Veg: Grönsaks Faijtas med ris, tortilla,

    nachos & guaqemole

  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja,

    färsk röd chili & cashewnötter

La Fontana

  • Fläskmedaljonger med stekt potatis

    & dragon,dijonsenapsås.

  • Turkisk nöttfärsspett

    med grillad tomat och lök.

Scandic Väst

  • Kycklingspett serveras med jordnötssås
  • Laxfärsbiffar med räkor

    serveras med brynt smör & ärtor

  • Vegetarisk taco paj

P2 Restaurang & Catering

  • Wallenbergare med potatismos,

    lingon och ärtor

  • Varmrökt lax med kall dill-

    och romsås samt kokt potatis

  • Gräddstuvad pytt i panna med

    kokt ägg och saltgurka

  • Vegetarisk pasta bolognese
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Friday, October 12