Lunch menu

Wednesday, 10 October

Brödernas kök

  • Sallad:

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Grovsaltbakad hokifilé med mustig kräftgräddsky och stekt grönsaksris

  • Gård

    Kryddrubbad fläskkarré med skysås, lökfräst bacon och potatispuré

  • Äng

    Pankopanerad rotselleri med citronkesella och potatispuré

  • Pasta

    Fusilli tricolore med rökt lax, gräddkokt spenat och citronmascarpone

  • Sallad

    Pastasallad toppad med pastrami, picklad rödlök, melon och vitlökscreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Kålpudding med gräddsås, lingon & kokt potatis
  • Västkustnoisette med bearnaise,

    räkor & sparris

  • Veg: Feta-& grönsaksfylld zucchini

    med bearnaise & stekt potatis

  • Wok: Entrecôte med strimlad lök,

    vart peppar & färska champinjoner

  • Pasta:

    med rökt lax & spenat i vitvinssås

Restaurang Matkultur

  • Asiatisk biffsaute med sesampicklad gurka

    och stekt ris

  • Veckans Kött: Porchetta med senap örter & rotfrukter

    med bakade rotfrukter & äppelsky

  • Veckans Under Ytan :

    Halstrad lax med örtstuvad potatis

  • Veckans klimatkompis: Krämig Risoni

    med rostade kikärtor och tomatpesto

La Fontana

  • Schnitzel cordon bleu med krämig champinjonsås.
  • Revbensspjäll med coleslaw.

Scandic Väst

  • Boeuf bourguignon
  • Parmesanbakad torsk serveras med hummersås
  • Svamppasta

P2 Restaurang & Catering

  • Pasta med strimlad biff i svampsås
  • Ugnsbakad torsk med rödbetor,

    kapris, lök och brynt smör

  • Varmrökt lax med kall dill-

    och romsås samt kokt potatis

  • Gräddstuvad pytt i panna med

    kokt ägg och saltgurka

  • Vegetarisk pasta bolognese
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Wednesday, October 10