Lunch menu

Tuesday, 9 October

Brödernas kök

  • Sallad:

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Paprikagratinerad sejfilé med grön ärtpuré och persiljestompad potatis

  • Gård

    Ostfylld nötfärsbiff med tomat- och basilikasalsa och pestopotatis

  • Äng

    Rostad zuccini med tomat- och basilikasalsa samt pestopotatis

  • Pasta

    Fusilli tricolore med rökt lax, gräddkokt spenat och citronmascarpone

  • Sallad

    Pastasallad toppad med pastrami, picklad rödlök, melon och vitlökscreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Sprödbakad kummelfilé med dill-& romsås
  • Wallenbergare med potatismos,

    lingon, ärtor & gräddsås

  • Veg:

    Spaghetti med quornfärssås & riven ost

  • Wok:

    Fläskfilé med jordnötssås

  • Pasta:

    Spaghetti Bolognese med riven ost

Restaurang Matkultur

  • Örtstekt kotlett med tzatsiki på saltgurka

    och höstäpplen samt slungad amandine

  • Veckans Kött: Porchetta med senap örter & rotfrukter

    med bakade rotfrukter & äppelsky

  • Veckans Under Ytan:

    Halstrad lax med örtstuvad potatis

  • Veckans klimatkompis

    Krämig Risoni med rostade kikärtor och tomatpesto

La Fontana

  • Grekisk moussaka med tzatziki.
  • Huset fläskschnitzel med stekt potatis och svanpsås

Scandic Väst

  • Isterband serveras med persiljestuvad potatis

    ,senap & rödbetor

  • Pankopanerad flundra serveras

    med västkuströra

  • Falafel serveras med myntacrème

P2 Restaurang & Catering

  • Dillkött med kokt potatis
  • Laxfärsbiff med stekt ris och ramslöksmajo
  • Dillkött med kokt potatis
  • Laxfärsbiff med stekt ris och ramslöksmajo
  • Varmrökt lax med kall dill-

    och romsås samt kokt potatis

  • Gräddstuvad pytt i panna med

    kokt ägg och saltgurka

  • Vegetarisk pasta bolognese
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Tuesday, October 9