Lunch menu

Monday, 8 October

Brödernas kök

  • Sallad:

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ångad torskfilé med rimmat sidfläsk, vitvinssås och örtrostad potatis

  • Gård

    Vitlökstekt kycklinglårfilé med pepparreduktion och spenatrisotto

  • Äng

    Morotsbiff med örtkeso och spenatrisotto

  • Pasta

    Fusilli tricolore med rökt lax, gräddkokt spenat och citronmascarpone

  • Sallad

    Pastasallad toppad med pastrami, picklad rödlök, melon och vitlökscreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Bruna bönor med stekt fläsk & kokt potatis
  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Örtmarinerad laxfilé med basilikacreme & grilltomat
  • Veg:

    Raggmunk med lingonkeso

  • Wok:

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev med pepparrotsgräddsås

    och rostade höstgrönsaker

  • Veckans Under Ytan:

    Halstrad lax med örtstuvad potatis

  • Veckans klimatkompis: Krämig Risoni

    med rostade kikärtor och tomatpesto

  • Veckans Kött: Porchetta med senap örter & rotfrukter

    med bakade rotfrukter & äppelsky

La Fontana

  • Fiskgratäng med krämig dillsås.
  • Spaghetti bolognese.
  • Benfritt kycklinglår med ugnsbakad potatis.

Scandic Väst

  • Provencalebakad karré serveras

    med rödvinssky

  • Mozzarella & pestobakad sej serveras

    med citronsås

  • Risotto med sparris

P2 Restaurang & Catering

  • Kåldolmar med gräddsås och lingon
  • Kycklinggryta med thaicurry och ris
  • Varmrökt lax med kall dill

    och romsås samt kokt potatis

  • Gräddstuvad pytt i panna

    med kokt ägg och saltgurka

  • Vegetarisk pasta bolognese
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Monday, October 8