Lunch menu

Thursday, 4 October

Brödernas kök

  • Sallad:

    Bulgursallad med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Bouillabaisse (sydfransk fiskgryta med fänkål och saffran) samt örtpotatis

  • Gård

    Texas chili med guacamole, nachos och rispilaff

  • Äng

    Lins- och grönsaksgryta med soyabönor och guacamole

  • Pasta

    Pasta Cellentani med bacon, kantareller, champinjoner och mozarella

  • Sallad

    Chilistekt kyckling på bädd av quinoa och linser samt limedressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Thaisoppa m strimlad kyckling,

    pannkakor m sylt & grädde

  • Örtmarinerad kycklingfilé med potatisgratäng,

    basilikasky & tzatziki

  • Veg:

    Rödbetspuck med potatisgratäng & tzatziki

  • Wok:

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta:

    "Delicata" med bacon, salami, lök & paprika

Restaurang Matkultur

  • Biff stroganoff med slungad Amandine

    samt syrad grädde

  • Veckans Kött

    "Rydberg": nattbakad högrev med smörbrässerad lök & senapscreme

  • Veckans Under Ytan:

    Fisk & pommes

  • Veckans klimatkompis

    * Rostade betor m. terrine på stompad Amandine & pepparrotsyoghurt

La Fontana

  • havsbuffé: laxfilé, panerad rödspätta,torskfilé,pollock

    fish & chips , stekt potatis, kokt potatis, dill cremé &romsås.

Thursday, October 4