Lunch menu

Friday, 5 October

Brödernas kök

  • Sallad:

    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Havets Wallenbergare med citronhollandaise, ärtor samt dillpotatis

  • Gård

    Rosmarinstekt kycklingfilé med rostad paprikasås och potatisgratäng

  • Äng

    Fetaostgratinerade rotfrukter med citron och vita bönor samt ris

  • Pasta

    Pasta Cellentani med bacon, kantareller, champinjoner och mozarella

  • Sallad

    Chilistekt kyckling på bädd av quinoa och linser samt limedressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Husmans högrevsburgare med pommes,

    bröd, coleslaw & tillbehör

  • Isterband med persiljestuvad potatis

    & rödbetor

  • Veg: Green burgare med pommes, bröd,

    coleslaw & tillbehör

  • Wok: Entrecôte med strimlad lök,

    vitlök & champinjoner

  • Pasta: med kyckling, mozzarella,

    oliver & färsk basilika

Restaurang Matkultur

  • Kyckling med svamp & spenatlasagne

    samt kryddig tomatsky

  • Veckans Kött

    "Rydberg": nattbakad högrev med smörbrässerad lök & senapscreme

  • Veckans Under Ytan:

    Fisk & pommes

  • Veckans klimatkompis

    Rostade betor m. terrine på stompad Amandine & pepparrotsyoghurt

La Fontana

  • MIXBUFFÉ: kalv/fläsk/kyckling/nötspett, potatisgratäng,

    stekt potatis ,bearnaisesås,taztziki,vitlöksaioli.

P2 Restaurang & Catering

  • Rostbiff med potatisgratäng rödvinssky
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Biff Bourguignon med potatismos
  • Svamp- och spenatlasagne

    med fetaostcreme

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Friday, October 5