Lunch menu

Wednesday, 3 October

Brödernas kök

  • Sallad:

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Smörstekt sej med rödbetor, kapris, skirat smör och potatispuré

  • Gård

    Grillad marinerad fläskkarré med vitlökscreme, basilikasky och klyftpotatis

  • Äng

    Ost- och broccolipaj med sallad på äpple, zuccini och blekselleri

  • Pasta

    Pasta Cellentani med bacon, kantareller, champinjoner och mozarella

  • Sallad

    Chilistekt kyckling på bädd av quinoa och linser samt limedressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Mustig höstgryta av högrev

    med kantareller, ris & gelé

  • Köttfärspaj med chilicreme

    samt tomat-& löksallad

  • Veg: Spenatpaj med chilicreme

    samt tomat-& löksallad

  • Wok:

    Kyckling fräst i vitlök, chili & sesamolja

  • Pasta: Tagliatelle med räkor

    & kräftstjärtar i vitvinssås

Restaurang Matkultur

  • Kalkonpastrami med bakad kål och äppelsky

    samt rostad potatis

  • Veckans kött:

    "Rydberg": nattbakad högrev med smörbrässerad lök & senapscreme

  • Veckans Under Ytan

    Fisk & pommes

  • Veckans klimatkompis

    Rostade betor m. terrine på stompad Amandine & pepparrotsyoghurt

La Fontana

  • Fläsknoisette med stekt potatis

    och rödvinssås.

  • Baconlindad kycklinginnerfilé

    med champinjonersås.

P2 Restaurang & Catering

  • Rimmad torsk med blomkålsmos

    och grönärtsås

  • Skinkstek med gräddsås

    och äpplemos

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Biff Bourguignon med potatismos
  • Svamp- och spenatlasagne

    med fetaostcreme

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Wednesday, October 3