Lunch menu

Tuesday, 2 October

Brödernas kök

  • Sallad:

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ugnsbakad torskfilé med gräddkokta rotsaker och rostad bulgur

  • Gård

    Raggmunk med stekt rimmat fläsk och rårörda lingon

  • Äng

    Raggmunk med stekt palsternacka och rårörda lingon

  • Pasta

    Pasta Cellentani med bacon, kantareller, champinjoner och mozarella

  • Sallad

    Chilistekt kyckling på bädd av quinoa och linser samt limedressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Viltfärsmedaljong med potatismos,

    skogssvampsås & lingon

  • Fisk-& skaldjursgryta med vitlök

    & vitt vin samt ris

  • Veg: Ostpanerad quorn med potatismos

    & skogssvampsås

  • Wok:

    Fläskfilé med green curry & cocosmjölk

  • Pasta:

    Spaghetti Bolognese med riven ost

Restaurang Matkultur

  • Färsbiff med grönpepparsky, potatis & selleripure

    samt picklad lök och gurksallad

  • Veckans Kött

    "Rydberg": nattbakad högrev med smörbrässerad lök & senapscreme

  • Veckans Under Ytan

    Fisk & pommes

  • Veckans klimatkompis

    * Rostade betor m. terrine på stompad Amandine & pepparrotsyoghurt

La Fontana

  • Kycklingfilé med ugnsbakad potatis

    och paprikasås.

  • Huset krämig lasgagne

P2 Restaurang & Catering

  • Stekt lax med potatismos, sojasmör

    och gurksallad

  • Raggmunk med stekt fläsk

    och lingon

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Biff Bourguignon med potatismos
  • Svamp- och spenatlasagne

    med fetaostcreme

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Tuesday, October 2