Lunch menu

Monday, 1 October

Brödernas kök

  • Sallad:

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Gratinerad hokifilé med blomkålspuré, rostad morot och citronpotatis

  • Gård

    Pannbiff med stekt lök, skysås, lingon samt stekt potatis

  • Äng

    Honungsrostade rödbetor med ruccola, valnötter, rostad lök och ostcreme

  • Pasta

    Pasta Cellentani med bacon, kantareller, champinjoner och mozarella

  • Sallad

    Chilistekt kyckling på bädd av quinoa och linser samt limedressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Kreolsk fläskfilégryta

    med ölkorv & oliver

  • Stekt panerad spättafilé

    med skagensås

  • Bakad potatis med skagenröra

    samt tomat-& löksallad

  • Veg: Grönsakswok med strimlad quorn,

    cocosmjölk & chili

  • Wok:

    Kyckling med chili & cocosmjölk

Restaurang Matkultur

  • Bakad fläsksida med paprikagräddsås

    och rostade grönsaker

  • Veckans Kött

    "Rydberg": nattbakad högrev med smörbrässerad lök & senapscreme

  • Bakad fläsksida med paprikagräddsås

    och rostade grönsaker

  • Veckans Kött

    "Rydberg": nattbakad högrev med smörbrässerad lök & senapscreme

  • Veckans Under Ytan

    Fisk & pommes

  • Veckans klimatkompis

    Rostade betor m. terrine på stompad Amandine & pepparrotsyoghurt

La Fontana

  • Nöttfärsfyllda champinjoner

    med stekt potatis.

  • Ugnsgrillad fiskfilé

    med spenatsås.

P2 Restaurang & Catering

  • Gräddstuvad viltskav med potatismos

    och lingon

  • Panerad rödspätta

    med kall skagensås

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Biff Bourguignon med potatismos
  • Svamp- och spenatlasagne

    med fetaostcreme

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Monday, October 1