Lunch menu

Thursday, 27 September

Brödernas kök

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Fish´n´chips med Rhode Islandsås, citron och vinäger

  • Gård

    Viltfärsbiff med lingongräddsås, baconcrunch och potatispuré

  • Äng

    Ingefärsglaserad blomkål med bakade tomater och potatispuré

  • Pasta

    Tagliatelle med rostad kyckling, salvia, paprika och tomatgrädde

  • Sallad

    Bulgursallad med lufttorkad skinka, soltorkad tomat och majsyoghurt

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Champinjonsoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Lasagne

    med coleslawsallad

  • Rotmos

    med rimmad fläskbog

  • Veg

    Ärt/Chmpinjonsoppa samt pannkakor med sylt & grädde

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

Restaurang Matkultur

  • Coq au vin

    på svensk gårdskyckling med potatispure

  • Veckans klimatkompis

    Secreto från Småländsk utegris med chutney på höstens frukter samt rostad Amandine från Gillorp

  • Veckans under ytan

    Tomatpestobakad Sej med spenatrisotto

  • Veckans veg

    Bönburgare med rostad potatis och gorgonzolacreme

La Fontana

  • Västerhavfisk

    med kokt potatis och skagenröra

  • Stekt kalvkött

    med potatisgratäng och bearnaisesås

Scandic Väst

  • Klassiskt lasagne på nötkött
  • Stekt strömming

    serveras med rårörda lingon och skirat smör

  • Svamplasagne

P2 Restaurang & Catering

  • Ärtsoppa med fläsk, pannkakor sylt och grädde
  • Rimmad torsk med bacon, lök, champinjoner

    och rödvinssky

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta med köttfärssås
  • Indisk kikärtsgryta med ris
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Thursday, September 27