Lunch menu

Friday, 28 September

Brödernas kök

  • Sallad

    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ångad torskfilé med ägg, stenbitsrom, vitvinssås och persiljepotatis

  • Gård

    Mixed grill (fläskfilé, kyckling, majs) med chilibearnaise och ugnspotatis

  • Äng

    Kikärtsbiff med chilibearnaise samt ugnspotatis

  • Pasta

    Tagliatelle med rostad kyckling, salvia, paprika och tomatgrädde

  • Sallad

    Bulgursallad med lufttorkad skinka, soltorkad tomat och majsyoghurt

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Tacobuffé

    med tillbehör

  • Veg

    Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör

  • Wok

    Kyckling fräst i vitlök, chili & sesamolja

  • Pasta

    med salsiccia, champinjoner, vitt vin & grädde

Restaurang Matkultur

  • Burger Day
  • Veckans klimatkompis

    Secreto från Småländsk utegris med chutney på höstens frukter samt rostad Amandine från Gillorp

  • Veckans under ytan

    Tomatpestobakad Sej med spenatrisotto

  • Veckans veg

    Bönburgare med rostad potatis och gorgonzolacreme

La Fontana

  • Ugnsgrillade revben

    med coleslaw

  • Fläskkotlett

    med ugnsbakad potatis och champinjonsås

Scandic Väst

  • Porterstek serveras med gräddsås & gelé
  • Smörstekt torsk

    serveras med rödvinssås stekt sidfläsk & kantareller

  • Chevré gratinerad rödbetor med honung & valnötter

P2 Restaurang & Catering

  • P2´s burgare med briochebröd, klyftpotatis

    och tryffelmajo

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta med köttfärssås
  • Indisk kikärtsgryta med ris
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Friday, September 28