Lunch menu

Wednesday, 26 September

Brödernas kök

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Stekt kungsflundra med pepparrots-creme fraiche och dillkokt potatis

  • Gård

    Rödvinsbrässerad högrev med kantarellgräddsås, lingon och klyftpotatis

  • Äng

    Paprika- och chiligryta med kumminkryddad keso och klyftpotatis

  • Pasta

    Tagliatelle med rostad kyckling, salvia, paprika och tomatgrädde

  • Sallad

    Bulgursallad med lufttorkad skinka, soltorkad tomat och majsyoghurt

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Wallenbergare

    med potatismos, gräddsås, lingon & ärtor

  • Kycklingspett

    med BBQ-sås & bearnaise

  • Veg

    Basilikapuck med potatismos & bearnaise

  • Wok

    Entrecôte med lök & cashewnötter

  • Pasta

    cSpaghetti Carbonara (bacon)

Restaurang Matkultur

  • Viltfärsbullar

    med lingon och enbärsgräddsås

  • Veckans klimatkompis

    Secreto från Småländsk utegris med chutney på höstens frukter samt rostad Amandine från Gillorp

  • Veckans under ytan

    Tomatpestobakad Sej med spenatrisotto

  • Veckans veg

    Bönburgare med rostad potatis och gorgonzolacreme

La Fontana

  • Fläskschnitzel

    med ugnsbakad potatis och svampsås

  • Kycklingspett

    med stekt potatis och vitlöksaioli

Scandic Väst

  • Isterband serveras med persiljestuvad potatis
  • Smörstekt uer serveras med limecréme
  • Vegetarisk ravioli med tomatsås

P2 Restaurang & Catering

  • Lammkorv med rostade rotsaker

    och fetaostyoghurt

  • Kycklingfilé med wokade grönsaker och ris
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta med köttfärssås
  • Indisk kikärtsgryta med ris
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Wednesday, September 26