Lunch menu

Tuesday, 25 September

Brödernas kök

  • Sallad

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Gratinerad alaskafilé med kräftstjärtar, dill och ljummen matvetesallad

  • Gård

    Osso bucco på fläskytterfilé med citron och vin samt rispilaff

  • Äng

    Osso bucco på palsternacka med lökkokt ris

  • Pasta

    Tagliatelle med rostad kyckling, salvia, paprika och tomatgrädde

  • Sallad

    Bulgursallad med lufttorkad skinka, soltorkad tomat och majsyoghurt

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Porterstek

    med potatisgratäng, gelé & pressgurka

  • Stekt panerad kummel

    med remouldsås

  • Veg

    Grönsaksgratäng med aubergine, potatis & lök

  • Wok

    Fläskfilé med green curry & cocosmjölk

  • Pasta

    Spaghetti Bolognese med riven ost

Restaurang Matkultur

  • Halstrad nattbakad briskett "buffalo Style"

    med rostade höstgrönsaker

  • Veckans klimatkompis

    Secreto från Småländsk utegris med chutney på höstens frukter samt rostad Amandine från Gillorp

  • Veckans under ytan

    Tomatpestobakad Sej med spenatrisotto

  • Veckans veg

    Bönburgare med rostad potatis och gorgonzolacreme

La Fontana

  • Pannbiff

    med potatisgratäng,lingon och löksås

  • Fläskfilégryta

    med färska grönsaker och ris

Scandic Väst

  • Senapsbakad kotlettrad serveras med senapssås
  • Bouillabaisse serveras med aioli
  • Vårrulle serveras med sweetchilicremé

P2 Restaurang & Catering

  • Levergryta med bacon och smålök
  • Panerad rödspätta med dansk remouladsås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta med köttfärssås
  • Indisk kikärtsgryta med ris
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Tuesday, September 25