Lunch menu

Thursday, 20 September

Brödernas kök

  • Sallad:

    Bulgursallad med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Stekt panerad alaskafilé med skagensås, citron och smörsvängd potatis

  • Gård

    Mustig gryta på nötkött och chorizo med majsyoghurt och potatisstomp

  • Äng

    Kidneybönbiff med majsyoghurt och stompad potatis

  • Pasta

    Pasta fusilli med fläskfilé, gorgonzola och oreganobakade tomater

  • Sallad

    Krämig potatis- och romansallad toppad med rökt lax, purjo och krutonger

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Gulaschsoppa/Broccolisoppa

    samt apfelstrudel med vaniljsås

  • Chevre-& honungsgratinerad kycklingfilé

    med potatis-& rotfruktsgratäng

  • Husmans kroppkakor

    med lingon & skirat smör

  • Veg:

    Broccolisoppa samt apfelstrudel med vaniljsås

  • Wok:

    Fläskfilé med jordnötssås

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev med stompad potatis

    och citronfrästa haricots verts

  • Veckans Kött

    Brässerad Oxkind med potatispure och friterad lök

  • Veckans Under Ytan

    Fisksoppa med grön curry babyspenat och musslor

  • Veckans Klimatkompis

    Friterad grillost från Najas Mejeri med rostad palsternacka & chutney på svenska höstäpplen

La Fontana

  • Sprödbakad västerhavfisk

    med kokt potatis och dillcremé.

  • Fläskfilémedaljonger med stekt potatis

    och rödvinsås.

Scandic Väst

  • Skånsk kalops

    serveras med rödbetor

  • Panerad sejfilé

    serveras med romsås

  • Vegetarisk pasta

    med ädelostsås

P2 Restaurang & Catering

  • Parmesan- och basilikabakad lax

    med potatismos

  • Rapsgriskotlett med råstekt potatis

    och pepparsås

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Falafel med äpple- och fänkålsslaw
  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Thursday, September 20