Lunch menu

Wednesday, 19 September

Brödernas kök

  • Sallad:

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ångad kolja med solroskärnor, syrad gurka, kaprissås och ugnspotatis

  • Hav

    Ångad kolja med solroskärnor, syrad gurka, kaprissås och ugnspotatis

  • Gård

    Husets kycklinglasagne med chili- och limeaioli samt ärtskott

  • Äng

    Vegetarisk lasagne med chili- och limeaioli samt ärtskott

  • Pasta

    Pasta fusilli med fläskfilé, gorgonzola och oreganobakade tomater

  • Sallad

    Krämig potatis- och romansallad toppad med rökt lax, purjo och krutonger

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Pannbiff med potatismos,

    gräddsås & lingon

  • Stekt strömming

    med potatismos

  • Spare Ribs med BBQ-sås

    & stekt potatis

  • Veg:

    Feta-& grönsaksfylld paprika med potatismos

  • Wok:

    Kyckling med sweet chili & ingefära

Restaurang Matkultur

  • Lasagne med tomat och ruccolasallad

    samt ostcreme

  • Veckans Kött

    Brässerad Oxkind med potatispure och friterad lök

  • Veckans Under Ytan

    Fisksoppa med grön curry babyspenat och musslor

  • Veckans Klimatkompis

    Friterad grillost från Najas Mejeri med rostad palsternacka & chutney på svenska höstäpplen

La Fontana

  • Mozzarellafyldd kycklingfilé med ugnsbakad potatis

    och vitlöksaioli.

  • Huset köttfärslimpa med stekt potatis,gröna ärtor,

    lingon och brunsås.

Scandic Väst

  • Grillad majskyckling

    serveras med soltorkadtomatsky

  • Laxpudding
  • Ratatouille fylld paprika

P2 Restaurang & Catering

  • Koreanska bbq-ribs

    med kimchi

  • Chorizo med potatismos

    och räksallad

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Falafel med äpple- och fänkålsslaw
  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Wednesday, September 19