Lunch menu

Tuesday, 18 September

Brödernas kök

  • Sallad:

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Stekt sejfilé med äpple,keso- och purjoröra serveras med örtpotatis

  • Gård

    Basilikarubbad fläskytterfilé med vitlökssky, soltorkad tomatcreme samt rostad potatis

  • Äng

    Sellerischnitzel med soltorkad tomatcreme och rostad potatis

  • Pasta

    Pasta fusilli med fläskfilé, gorgonzola och oreganobakade tomater

  • Sallad

    Krämig potatis- och romansallad toppad med rökt lax, purjo och krutonger

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Lax-& skaldjurspaella

    med saffransaioli

  • Ostpanerad schnitzel "Piccata"

    med tomatsås & ris eller stekt potatis

  • Veg:

    Ostpanerad zucchini med tomatsås & ris eller stekt potatis

  • Wok:

    Entrecôtewok med färsk röd chili & vitlök

  • Pasta:

    med fläskfilé & kantareller i krämig ostsås

Restaurang Matkultur

  • Tortilla med pulled meat och rostad majscreme

    samt syrad löksallad

  • Veckans Kött

    Brässerad Oxkind med potatispure och friterad lök

  • Veckans Under Ytan

    Fisksoppa med grön curry babyspenat och musslor

  • Veckans Klimatkompis

    Friterad grillost från Najas Mejeri med rostad palsternacka & chutney på svenska höstäpplen

La Fontana

  • Fläskfilé med potatisgratäng

    och champinjonersås.

  • Benfritt kycklinglår med ugnsbakad potatis

    och gorgonzolasås.

Scandic Väst

  • Klassisk kålpudding på nötfärs

    serveras med gräddsås & rårörda lingon

  • Citrusrimmad torsk

    serveras med vitvinssås

  • Falafel serveras med myntadressing

P2 Restaurang & Catering

  • Fish n´chips på vårt vis
  • Kycklinggryta med grön curry

    och ris

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Falafel med äpple- och fänkålsslaw
  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Tuesday, September 18