Lunch menu

Monday, 17 September

Brödernas kök

  • Sallad:

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Vinpocherad hokifilé med skummig räksås och dillkokt potatis

  • Gård

    Chiligratinerad färsbiff med paprikagräddsås och råstekt potatis

  • Äng

    Krämig pasta med zuccini, paprika, tomat och oliver

  • Pasta

    Pasta fusilli med fläskfilé, gorgonzola och oreganobakade tomater

  • Sallad

    Krämig potatis- och romansallad toppad med rökt lax, purjo och krutonger

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Stekt panerad spättafilé

    med skagenröra

  • Bakad potatis med skagenröra

    samt tomat-& löksallad

  • Köttbullar med stuvade makaroner eller kokt potatis

    gräddsås & lingon

  • Veg:

    Grönsakswok med cocosmjölk, curry & jordnötter

  • Wok:

    Kyckling med cocosmjölk & curry

Restaurang Matkultur

  • Pepparstekt kotlett med rostade rotfrukter

    och syrlig äppelgräddsås

  • Veckans Kött

    Brässerad Oxkind med potatispure och friterad lök

  • Veckans Under Ytan

    Fisksoppa med grön curry babyspenat och musslor

  • Veckans Klimatkompis

    Friterad grillost från Najas Mejeri med rostad palsternacka & chutney på svenska höstäpplen

La Fontana

  • Ugnsbakad fläskkarré på italienskt sätt

    med stekt potatis och pepparsås.

  • Lasange al forno

Scandic Väst

  • Plommonspäckad karré

    serveras plommonsky

  • Laxfärsfylld stillahavsflundra

    serveras med hummersås

  • Rostade blomkål & broccoli

    med fetaost

P2 Restaurang & Catering

  • Kåldolmar med gräddsås

    och lingon

  • Panerad spätta med

    äpple- och fänkålsslaw

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Falafel med äpple- och fänkålsslaw
  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Monday, September 17