Lunch menu

Friday, 21 September

Brödernas kök

  • Sallad:

    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Panko- och parmesanbakad torskfilé med citrongräddsås och pestopotatis

  • Gård

    Wallenbergare med brynt smör, ärtor, rårörda lingon och potatispuré

  • Äng

    Fylld paprika med brynt smör samt potatispuré

  • Pasta

    Pasta fusilli med fläskfilé, gorgonzola och oreganobakade tomater

  • Sallad

    Krämig potatis- och romansallad toppad med rökt lax, purjo och krutonger

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Fläskfilémedaljonger med konjaksgräddsås

    & baconbrynta haricot verts

  • Pulled pork med pitabröd, BBQ-sås,

    coleslaw samt stekt kulpotatis

  • Veg:

    Pastagratäng med valnötter, spenat & kvibille

  • Wok:

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta:

    Pastagratäng med rökt kalkon, spenat & kvibille

La Fontana

  • Mixbuffé som innehåller Rödspätta, entrecote,

    kycklingfilé, fläskkarré, stekt potatis, gratäng & såser

Scandic Väst

  • Grillad fläskfilé serveras med béarnaisesås

    & rödvinssky

  • Havets wallenbergare serveras

    med skirat smör & ärtor

  • Vegetarisk paj

P2 Restaurang & Catering

  • Chiligryta med gräddfil,

    nachos och ris

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Falafel med äpple- och fänkålsslaw
  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Friday, September 21