Lunch menu

Thursday, 13 September

Brödernas kök

  • Sallad:

    Bulgursallad med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Citronbakad sejfilé med gräddstuvad spenat och örtsmörad potatis

  • Gård:

    Honungsstekt kycklingfilé med dijongräddsås och rosmarinpotatis

  • Äng:

    Kryddig bönbiff med gräddstuvad spenat och örtsmörad potatis

  • Pasta:

    Pasta frutti di mare med vitvinssås och spenat

  • Sallad:

    Vit fiberpasta med kyckling, syrad lök, melon och vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Asiatisk biffsaute med nudlar

    och chilisyrad kål

  • Veckans Kött

    Grillad "Fralla" med kryddsmör och friterade rotfrukter samt rödvinssky

  • Veckans Klimatkompis

    Msc -fiskad sej från Skagerak med brynt smör och betor från slätta samt pära

  • Veckans vegetariska

    Kikärtsbiff med äppel och fänkålstzatsiki samt rostade rotfrukter

Scandic Väst

  • Kokt kalv i dillsås
  • Panerad stillahavsflundra serveras

    med skagenröra

  • Vegetariska vårrullar

P2 Restaurang & Catering

  • Thaikycklingsoppa med bananpannkaka

    och cocosgrädde

  • Ugnsstekt lax

    med stuvad spenat

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kalops med rödbetor
  • Vegetarisk pastagratäng

    med parmesan och ruccola

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Thursday, September 13