Lunch menu

Friday, 14 September

Brödernas kök

  • Sallad:

    Bulgursallad med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Grönsaksfylld rödspättafilé med syrlig limesås och ljummen bulgursallad

  • Gård:

    Husets hamburgare med bröd, dressing, rödlök, saltgurka och klyftpotatis

  • Äng:

    Vårrulle sweet´n´sour med jasminris

  • Pasta:

    Pasta frutti di mare med vitvinssås och spenat

  • Sallad:

    Vit fiberpasta med kyckling, syrad lök, melon och vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Schnitzel med grönärtshommus

    och rostad potatis samt citronsky

  • Veckans Kött

    Grillad "Fralla" med kryddsmör och friterade rotfrukter samt rödvinssky

  • Veckans Klimatkompis

    Msc -fiskad sej från Skagerak med brynt smör och betor från slätta samt pära

  • Veckans vegetariska

    Kikärtsbiff med äppel och fänkålstzatsiki samt rostade rotfrukter

La Fontana

  • Veckans Pasta:

    FLÄSKFILÉ MED FÄRSKA GRÖNSAKER FRÄSTA I VITLÖK.

  • Veckans vegetariska:

    VEGOBURGARE MED POMES FRITES.

  • Kalv entrecote

    med duchesspotatis och grönpepparsås

Scandic Väst

  • Fläskschnitzel serveras med

    rödvinssås & persiljesmör

  • Inkokt lax med dillmajonais
  • Getostbakade rotfrukter

P2 Restaurang & Catering

  • Gräddstuvad viltskav

    med potatismos och lingon

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kalops med rödbetor
  • Vegetarisk pastagratäng

    med parmesan och ruccola

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Friday, September 14