Lunch menu

Wednesday, 12 September

Brödernas kök

  • Sallad:

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Stekt panerad flundra med skirat smör, rödbetor, citron och potatispuré

  • Gård:

    Grillad fläskytterfilé med tomatiserad bearnaise och ugnsrostad potatis

  • Äng:

    Gazpachobrässerad zuccini med potatispuré

  • Pasta:

    Pasta frutti di mare med vitvinssås och spenat

  • Sallad:

    Vit fiberpasta med kyckling, syrad lök, melon och vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad karre med lagerbladssky

    samt rostade grönsaker och citronaioli

  • Veckans Kött

    Grillad "Fralla" med kryddsmör och friterade rotfrukter samt rödvinssky

  • Veckans Klimatkompis

    Msc -fiskad sej från Skagerak med brynt smör och betor från slätta samt pära

  • Veckans vegetariska

    Kikärtsbiff med äppel och fänkålstzatsiki samt rostade rotfrukter

La Fontana

  • Veckans Pasta:

    FLÄSKFILÉ MED FÄRSKA GRÖNSAKER FRÄSTA I VITLÖK.

  • Veckans Vegetariska:

    VEGOBURGARE MED POMES FRITES.

  • Köttfärsspett med ris, ugnsbakad potatis

    och chilitomatsås.

  • Helstekt fläskfilé med potatisgratäng

    och champinjonersås.

  • Sötsur kyckling med ris, färska grönsaker

    och aioli.

Scandic Väst

  • Ugnsbakad fläskkarré serveras

    med krämig svampsås

  • Smörstekt Stekt sej

    serveras med dillsås

  • Vegetarisk pytt

P2 Restaurang & Catering

  • Rotmos med rimmad oxbringa
  • Fisk- och skaldjurslasagne

    med ruccolacreme

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kalops med rödbetor
  • Vegetarisk pastagratäng

    med parmesan och ruccola

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Wednesday, September 12