Lunch menu

Tuesday, 11 September

Brödernas kök

  • Sallad:

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Ångad torskfilé provencale med limeyoghurt samt örtris

  • Gård:

    Nattbakad högrev med sidfläsk, rödvinssky och stompad potatis

  • Äng:

    Majsplättar med het bönsalsa och örtcreme

  • Pasta:

    Pasta frutti di mare med vitvinssås och spenat

  • Sallad:

    Vit fiberpasta med kyckling, syrad lök, melon och vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Köttfärslimpa med rårörda lingon

    och potatispure samt gräddsås

  • Veckans Kött

    Grillad "Fralla" med kryddsmör och friterade rotfrukter samt rödvinssky

  • Veckans Klimatkompis

    Msc -fiskad sej från Skagerak med brynt smör och betor från slätta samt pära

  • Veckans vegetariska

    Kikärtsbiff med äppel och fänkålstzatsiki samt rostade rotfrukter

La Fontana

  • Veckans Pasta:

    FLÄSKFILÉ MED FÄRSKA GRÖNSAKER FRÄSTA I VITLÖK.

  • Veckans Vegetariska:

    VEGOBURGARE MED POMES FRITES.

  • Mozzarellagratinerad kycklingfilé

    med duchessepotatis och dragonsås.

  • GREKISK piffar med fetaost, oliver

    samt stekt potatis och tzatziki.

  • Fish &chips med citrusremouladsås.

Scandic Väst

  • Köttfärslimpa på nötfärs serveras

    med ärtor & gräddsås

  • Ört & parmesangratinerad hoki serveras

    med vitvinssås blomkålsgratäng

P2 Restaurang & Catering

  • Raggmunk med stekt fläsk

    och lingon

  • Rimmad torsk med pepparrot, hackat ägg

    och brynt smör

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kalops med rödbetor
  • Vegetarisk pastagratäng

    med parmesan och ruccola

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Tuesday, September 11