Lunch menu

Monday, 10 September

Brödernas kök

  • Sallad:

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Champinjongratinerad hokifilé med gräddkokt purjo och citruspotatis

  • Gård:

    Färsbiff med feta och soltorkad tomat samt basilikasås och potatisgratäng

  • Äng:

    Rårakor med rostade rotsaker och lingon

  • Pasta:

    Pasta frutti di mare med vitvinssås och spenat

  • Sallad:

    Vit fiberpasta med kyckling, syrad lök, melon och vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Kycklingschnitzel "Arrabiata"
  • Veckans Kött

    Grillad "Fralla" med kryddsmör och friterade rotfrukter samt rödvinssky

  • Veckans Klimatkompis

    Msc -fiskad sej från Skagerak med brynt smör och betor från slätta samt pära

  • Veckans vegetariska

    Kikärtsbiff med äppel och fänkålstzatsiki samt rostade rotfrukter

La Fontana

  • Veckans pasta:

    FLÄSKFILÉ MED FÄRSKA GRÖNSAKER FRÄSTA I VITLÖK.

  • Veckans vegetariska:

    VEGOBURGARE MED POMES FRITES.

  • Fläsknoisette med ugnsbakad potatis

    och black & whitesås.

  • Schnitzel cordon bleu på fläsk

    med stekt potatis.

Scandic Väst

  • Grillat kycklingfilé serveras

    med dragonsås

  • Kokt torskrygg serveras

    med ägg och persiljesås

  • Krämig böngryta

P2 Restaurang & Catering

  • Chili con carne (köttfärs)

    med gräddfil och ris

  • Pankopanerad kyckling med asiatisk pressgurka

    och sötsur sås

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kalops med rödbetor
  • Vegetarisk pastagratäng

    med parmesan och ruccola

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Monday, September 10