Lunch menu

Thursday, 6 September

Brödernas kök

  • Sallad:

    Bulgursallad med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Ugnsbakad hokifilé med chili- och fänkålsmajo och ruccolapotatis

  • Gård:

    Ostfylld fläskytterfilé med paprikagräddsky samt potatisgratäng

  • Äng:

    Gratinerad blomkål med rostad morot samt potatisgratäng

  • Pasta:

    Tagliatelle med lufttorkad skinka, marinerad paprika och chiligräddsky

  • Sallad:

    Bulgursallad med salami, oliver, tomat och feta samt kaprisdressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Helgrillad kotlettrad med peppargräddsås

    och ugnsbakade rotfrukter

  • Veckans Klimatkompis

    Älg Bolognesse från Stjärnorp med pasta på Gotlandsodlat durumvete

  • Veckans Under Ytan

    Fisktimbal med vittninssås och dillslungade grönsaker

  • Veckans vegitariska

    Vitlöksbakad blomkål med salzinaaioli och rostad potatis

La Fontana

  • Veckans Pasta:

    Lasagne al forno

  • Panerad torskfilé med kokt potatis

    och dillcremé

  • Baconlindad kycklingfilé med champinjonersås.

Scandic Väst

  • Kalvfärsbiffar serveras

    med kantarellsås & pressgurka

  • Laxfärsfylld stillahavsflundra

    med hummersås

  • Ljummen couscoussallad

    med fetaost & rostad paprikakräm

P2 Restaurang & Catering

  • Kräftsoppa med creme fraiche

    och dill, äpplepaj med kanelgrädde

  • Grillad kycklingfilé

    med örtpotatispuré och jalapenomajo

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Köttbullar med stuvade makaroner

    och rostad lök

  • Vegetarisk lasagne med kålsallad
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Thursday, September 6