Lunch menu

Friday, 7 September

Brödernas kök

  • Sallad:

    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Husets fiskgryta med limeaioli toppad med kräftstjärtar och rödlök

  • Gård:

    Helstekt fläskfilé med bearnaisesås och sparris samt olivrostad potatis

  • Äng:

    Vegetarisk paj serveras med limeaioli och ärtskott

  • Pasta:

    Tagliatelle med lufttorkad skinka, marinerad paprika och chiligräddsky

  • Sallad:

    Bulgursallad med salami, oliver, tomat och feta samt kaprisdressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Veckans Klimatkompis

    Älg Bolognesse från Stjärnorp med pasta på Gotlandsodlat durumvete

  • Veckans Under Ytan:

    Fisktimbal med vittninssås och dillslungade grönsaker

  • Veckans vegitariska

    Vitlöksbakad blomkål med salzinaaioli och rostad potatis

La Fontana

  • Veckans Pasta:

    Lasagne al forno

  • Fläskschnitzel med ugnsbakad potatis

    och bearnaisesås.

  • Huset köttbullar med lingon och gräddsås.

Scandic Väst

  • Chutneyglaserad fläskytterfilé

    med rotfrukt serveras med timjanssky

  • Sesamstekt lax med blomkål

    & lime serveras med örtcremé

  • Ricotta & spenatfylld cannelloni

    med tomatsås

P2 Restaurang & Catering

  • Wallenbergare med potatismos

    lingon och ärtor

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Köttbullar med stuvade makaroner

    och rostad lök

  • Vegetarisk lasagne med kålsallad
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Friday, September 7