Lunch menu

Wednesday, 5 September

Brödernas kök

  • Sallad:

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Alaskafilé, sparris och dill i hummersås serveras med gratinerad potatis

  • Gård:

    Kycklingschnitzel med persiljesmör, rödvinsreduktion och purjopotatis

  • Äng:

    Currystekt broccoli med ananassalsa, keso samt purjopotatis

  • Pasta:

    Tagliatelle med lufttorkad skinka, marinerad paprika och chiligräddsky

  • Sallad:

    Bulgursallad med salami, oliver, tomat och feta samt kaprisdressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Kycklingbröst med bakad ratatuille

    samt rostad potatis och aioli

  • Veckans Klimatkompis

    Älg Bolognesse från Stjärnorp med pasta på Gotlandsodlat durumvete

  • Veckans Under Ytan

    Fisktimbal med vittninssås och dillslungade grönsaker

  • Veckans vegitariska

    Vitlöksbakad blomkål med salzinaaioli och rostad potatis

La Fontana

  • Veckans pasta:

    HUSET LASAGNE AL FORNO

  • Benfritt kyckinglår med stekt potatis

    och paprikasås.

  • Fläskfilé medaljonger med dragon

    och dijonsenap.

Scandic Väst

  • Klassisk slottsstek av nötkött

    serveras med gräddsås & gelé

  • Ugnsbakad Kolja med rotfrukter

    och pepparrotscrème

  • Wokade nudlar

P2 Restaurang & Catering

  • Ugnsbakad lax med Sandefjordssmör

    och pressgurka

  • Kycklinglasagne med spenat

    och fetaostcreme

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Köttbullar med stuvade makaroner

    och rostad lök

  • Vegetarisk lasagne med kålsallad
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Wednesday, September 5