Lunch menu

Tuesday, 4 September

Brödernas kök

  • Sallad:

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Ångad torskfilé med citronhollandaise, grönsaksjulienne och dillpotatis

  • Gård:

    Raggmunk med stekt sidfläsk och lingon

  • Äng:

    Rostad aubergine med chipotlecreme och rispilaff

  • Pasta:

    Tagliatelle med lufttorkad skinka, marinerad paprika och chiligräddsky

  • Sallad:

    Bulgursallad med salami, oliver, tomat och feta samt kaprisdressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Kalvfärsbiff med potatispure

    samt rostade haricots verts och lingonsky

  • Veckans Klimatkompis

    Älg Bolognesse från Stjärnorp med pasta på Gotlandsodlat durumvete

  • Veckans Under Ytan

    Fisktimbal med vittninssås och dillslungade grönsaker

  • Veckans vegitariska

    Vitlöksbakad blomkål med salzinaaioli och rostad potatis

La Fontana

  • VECKANS PAST :

    HUSET LASAGNE AL FORNO.

  • Pannbiff med potatisgratäng,lingon, och löksås.
  • Varmrökt laxfilé med citron peppar.
  • Panerad rödspättafilé med

    kokt potatis och skagenröra .

Scandic Väst

  • Ugnsbakad kotlettrad med äpplen

    serveras med gräddsås

  • Ugnsbakad sej med tomat,

    paprika & rödlök

  • Broccoli & ädelostpaj

P2 Restaurang & Catering

  • Yakiniku med vårlök och ris
  • Panerad rödspätta med skagensås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Köttbullar med stuvade makaroner

    och rostad lök

  • Vegetarisk lasagne med kålsallad
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Tuesday, September 4