Lunch menu

Monday, 3 September

Brödernas kök

  • Sallad:

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Sejrygg under täcke av zuccini, morot och färskost serveras med örtris

  • Gård:

    Femöring (färsbiff, lök, stekt ägg) serveras med skysås och stekt potatis

  • Äng:

    Bönbiff med marinerad kronärtskocka och örtpotatis

  • Pasta:

    Tagliatelle med lufttorkad skinka, marinerad paprika och chiligräddsky

  • Sallad:

    Bulgursallad med salami, oliver, tomat och feta samt kaprisdressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev med ört och pepparrotsstompad potatis

    samt rostade morötter

  • Veckans Klimatkompis

    Älg Bolognesse från Stjärnorp med pasta på Gotlandsodlat durumvete

  • Veckans Under Ytan

    Fisktimbal med vittninssås och dillslungade grönsaker

  • Veckans vegetariska:

    Vitlöksbakad blomkål med salzinaaioli och rostad potatis

La Fontana

  • Veckans Pasta:

    HUSET LASAGNE AL FORNO.

  • Ugnsbakad köttfärs på Italienskt sätt med morot,

    gröna ärtor,potatis och chilitomatsås.

  • fläskfilégryta med champinjoner,lök,

    gorgonzola och ris.

  • ugnsgrillad laxfilé med duchessepotatis

    och kall romsås.

Scandic Väst

  • Helstekt fläskkarré med honung, chili, ingefära

    & lime serveras med rödvinssky

  • Stekt torsk serveras med dillsås och ärter
  • Rostad rödbetor med getost,

    honung och valnötter

P2 Restaurang & Catering

  • Kålpudding med gräddsås och lingon
  • Jalapeno- och cheddarkorv

    med potatismos och senapsgurka

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Köttbullar med stuvade makaroner

    och rostad lök

  • Vegetarisk lasagne med kålsallad
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Monday, September 3