Lunch menu

Thursday, 30 August

Brödernas kök

  • Sallad:

    Bulgursallad med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Ugnstekt torskfilé med sidfläsk, vitvinssås samt smörad potatis

  • Gård:

    Viltfärsbiff med kantarellsås, rårörda lingon och rotfruktspotatis

  • Äng:

    Pankopanerad rotselleri med dijonkeso samt rotfruktspotatis

  • Pasta:

    Pasta Cellentani med choritzo, sidfläsk, lök och grana padano

  • Sallad:

    Rökt lax på bädd av potatis, purjo och saltad gurka samt pepparrotscreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Pepparbakad bogrulle med råstekt potatis

    och kryddig tomatgräddsås

  • Veckans kött:

    Nattbakad kalvhögrev med potatis och selleripure samt ragu på rökt sidfläsk och svamp

  • Veckans Under Ytan:

    Stekt kummel med tomat och dragonsmörsås

  • Veckans Klimatkompis: Otto smaksatt med cheddar

    serveras med bakade tomater från Rökinge gård

La Fontana

  • Veckans pasta

    Kyckling med currysås,eller köttfärssås

  • Alaska pollock med kokt potatis och dillsås.
  • Stekt fläskkarré med rosmarinpotatis och rödvinsås.

Scandic Väst

  • Wallenbergare serveras med skirat smör,

    ärtor och rårörda lingon

  • Rosepepparbakad lax serveras

    med limecremé

  • Morot & kikärtsbiffar serveras

    med mangokräm

P2 Restaurang & Catering

  • Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde
  • Ugnsbakad lax med kall gräslökssås
  • Korvstroganoff med ris
  • Vegetarisk rödbetsbiff med fetaostcreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
  • Varmrökt lax med kall dill- och

    romsås samt kokt potatis

Thursday, August 30