Lunch menu

Friday, 31 August

Brödernas kök

  • Sallad:

    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Laxwallenbergare med limegräddsås, ärtor och potatispuré

  • Gård:

    Kycklinglårfilé med äppelcidersky och champinjon- och ruccolarisotto

  • Äng:

    Stekt broccolibiff med champinjon- och ruccolarisotto

  • Pasta:

    Pasta Cellentani med choritzo, sidfläsk, lök och grana padano

  • Sallad:

    Rökt lax på bädd av potatis, purjo och saltad gurka samt pepparrotscreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Apelsin och vitlöksgrillad kyckling med mojo rojo

    samt saltbakad potatis

  • Veckans kött:

    Nattbakad kalvhögrev med potatis och selleripure samt ragu på rökt sidfläsk och svamp

  • Veckans Under Ytan:

    Stekt kummel med tomat och dragonsmörsås

  • Veckans Klimatkompis: Otto smaksatt med cheddar

    serveras med bakade tomater från Rökinge gård

La Fontana

  • Veckans pasta

    Kyckling med currysås,eller köttfärssås

  • Kycklingspett med ugnsbakad potatis och aioli
  • Fläskfiléspett med stekt potatis och bearnaisesås .

Scandic Väst

  • Timjan, chili och ingefärsmarinerad kalvstek

    serveras med apelsinsky

  • Vitvinspocherad torsk toppad med räkor

    serveras skirat smör, riven pepparrot

  • Pankopanerad aubergine serveras

    med morotstzatziki

P2 Restaurang & Catering

  • Korvstroganoff med ris
  • Vegetarisk rödbetsbiff med fetaostcreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
  • Varmrökt lax med kall dill- och

    romsås samt kokt potatis

  • Fläskfilégryta med gorgonzola, champinjoner,

    lök och ris

Friday, August 31