Lunch menu

Wednesday, 29 August

Brödernas kök

  • Sallad:

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Stekt panerad kungsflundra med remouladsås, citron och dillpotatis

  • Gård:

    Mustig gryta på högrev, lök och bacon med persiljestompad potatis

  • Äng:

    Svampfyllda kroppkakor med lingon och skirat smör

  • Pasta:

    Pasta Cellentani med choritzo, sidfläsk, lök och grana padano

  • Sallad:

    Rökt lax på bädd av potatis, purjo och saltad gurka samt pepparrotscreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Färsbiff med kaprissky och senapscreme

    samt lökbakad potatis

  • Veckans kött:

    Nattbakad kalvhögrev med potatis och selleripure samt ragu på rökt sidfläsk och svamp

  • Veckans Under Ytan:

    Stekt kummel med tomat och dragonsmörsås

  • Veckans Klimatkompis: Otto smaksatt med cheddar

    serveras med bakade tomater från Rökinge gård

La Fontana

  • Veckans pasta

    Kyckling med currysås,eller köttfärssås

  • Kycklingschnitzel med stekt potais och svampsås.
  • Färsbiff med potatismos,stekt lök,lingon och brunsås.

Scandic Väst

  • Teriyakimarinerade kycklingspett

    serveras med jordnötssås

  • Stekt strömming serveras med

    rårörda lingon och brynt smör

  • Ugnsbakad rotselleri serveras med

    bulgursallad och het paprikakräm

P2 Restaurang & Catering

  • Rimmad torsk med bacon, smålök,

    rödvinssky och potatismos

  • Kycklingfärsbiff med korianderdressing och stekt ris
  • Korvstroganoff med ris
  • Vegetarisk rödbetsbiff med fetaostcreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
  • Varmrökt lax med kall dill- och

    romsås samt kokt potatis

Wednesday, August 29