Lunch menu

Tuesday, 28 August

Brödernas kök

  • Sallad:

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Spenatgratinerad kapkummel med citrusgräddsky och buljongkokt bulgur

  • Gård:

    Kryddig nötfärsbiff med tomatsalsa, gremolata samt råstekt potatis

  • Äng:

    Gräddig grönsaksgryta med fänkål, linser och buljongkokt bulgur

  • Pasta:

    Pasta Cellentani med choritzo, sidfläsk, lök och grana padano

  • Sallad:

    Rökt lax på bädd av potatis, purjo och saltad gurka samt pepparrotscreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Kalkonbröst med rosmarinsky samt

    tomataioli och ugnsbakade rotfrukter

  • Veckans kött:

    Nattbakad kalvhögrev med potatis och selleripure samt ragu på rökt sidfläsk och svamp

  • Veckans Under Ytan:

    Stekt kummel med tomat och dragonsmörsås

  • Veckans Klimatkompis: Otto smaksatt med cheddar

    serveras med bakade tomater från Rökinge gård

La Fontana

  • Veckans pasta

    Kyckling med currysås,eller köttfärssås

  • Panerad rödspättafilé med kokt potatis och remouladsås.
  • Fläskfilé Africana med ris eller stekt potatis .

Scandic Väst

  • Porterstek serveras med svartvinbärsgelé,

    pressgurka och gräddsås.

  • Saffransdoftande fiskgryta

    serveras med aioli

  • Vegetarisk lasagne

    med höstprimörer

P2 Restaurang & Catering

  • Pannbiff med löksky
  • Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
  • Korvstroganoff med ris
  • Vegetarisk rödbetsbiff med fetaostcreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
  • Varmrökt lax med kall dill- och

    romsås samt kokt potatis

Tuesday, August 28