Lunch menu

Monday, 27 August

Brödernas kök

  • Sallad:

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Stekt sejrygg med skirat smör, kapris och rödbetor samt potatispuré

  • Gård:

    Helstekt fläskytterfilé med rödvinssky, ratatouille och rostad potatis

  • Äng:

    Honungsglacerad palsternacka med kapris och rödbetor samt potatispuré

  • Pasta:

    Pasta Cellentani med choritzo, sidfläsk, lök och grana padano

  • Sallad:

    Rökt lax på bädd av potatis, purjo och saltad gurka samt pepparrotscreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad karre från Utegris med äppelgräddsås

    med dillrostade morötter och slungad potatis

  • Veckans kött:

    Nattbakad kalvhögrev med potatis och selleripure samt ragu på rökt sidfläsk och svamp

  • Veckans Under Ytan:

    Stekt kummel med tomat och dragonsmörsås

  • Veckans Klimatkompis: Otto smaksatt med cheddar

    serveras med bakade tomater från Rökinge gård

La Fontana

  • Veckans pasta

    Kyckling med currysås,eller köttfärssås

  • Kycklingfilé med ugnsbakad potatis/ris och paprikasås.
  • Raggmunk med stekt fläsk och lingon.

Scandic Väst

  • Grillad Kycklingfilé serveras med

    chili crème och grillad tomat

  • Ugnsbakad stillahavsflundra toppad

    med sparris serveras med vitvinssås

  • Vegetarisk carbonara serveras

    med pappadelle

P2 Restaurang & Catering

  • Panerad rödspätta med remouladsås
  • Kycklinglasagne med spenat och fetaostcreme
  • Korvstroganoff med ris
  • Vegetarisk rödbetsbiff med fetaostcreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
  • Varmrökt lax med kall dill- och

    romsås samt kokt potatis

Monday, August 27