Lunch menu

Thursday, 23 August

Brödernas kök

  • Sallad:

    Bulgursallad med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Örtbakad hokifilé med citronhollandaise och rotfruktspytt

  • Gård:

    Kalvfärsbiff med gräddsky, rårörda lingon samt potatispuré

  • Äng:

    Mangoglacerad blomkål med rotfruktspytt och limecreme

  • Pasta:

    Pasta linguine med paprikagräddsås, kyckling och mozarella

  • Sallad:

    Waldorfsallad med strimlad rostbiff och picklade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Veckans Klimatkompis

    Vildsvinswallenbergare med kindasallad och stompade rotfrukter samt syrlig äppelsky

  • Veckans Under Ytan

    Fiskgryta med fänkål selleri och tomat samt örtaioli

  • Veckans Vegetariska

    Friterad mozzarella med bulgursallad och citronaioli

La Fontana

  • Wrap med bakad blomkål, mojo rojo, picklade grönsaker

    och pommes 105:-

Scandic Väst

  • Klassisk lasagne
  • Stekt stillahavsflundra serveras med hollandaise sås
  • Pasta och zucchini med krämig pesto

P2 Restaurang & Catering

  • Rostbiff med rotsaksgratäng och rödvinssky
  • Fisk- och skaldjursgryta med aioli
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Matjessill med färskpotatis, gräddfil, ägg,

    lök och brynt smör

  • Vegetarisk pasta med svampsås
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Thursday, August 23