Lunch menu

Wednesday, 22 August

Brödernas kök

  • Sallad:

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Stekt panerad torskfilé med örtmajonäs, citron och smörsvängd potatis

  • Gård:

    Ugnsbakad kycklingfilé med baconcrisp, dijonsås och rosmarinpotatis

  • Äng:

    Auberginerullader med paprikayoghurt samt rosmarinpotatis

  • Pasta:

    Pasta linguine med paprikagräddsås, kyckling och mozarella

  • Sallad:

    Waldorfsallad med strimlad rostbiff och picklade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev med balsamicobakad lök och potatispure
  • Veckans Klimatkompis

    Vildsvinswallenbergare med kindasallad och stompade rotfrukter samt syrlig äppelsky

  • Veckans Under Ytan

    Fiskgryta med fänkål selleri och tomat samt örtaioli

  • Veckans Vegetariska

    Friterad mozzarella med bulgursallad och citronaioli

La Fontana

  • Wrap med bakad blomkål, mojo rojo, picklade grönsaker

    och pommes 105:-

Scandic Väst

  • Klassisk boeuf bourguignon
  • Smörstekt gösfilé serveras med bacon & parmesancréme
  • Falafel & myntakräm

P2 Restaurang & Catering

  • Raggmunk med stekt fläsk och lingon
  • Rimmad torsk med ägg- och persiljesås
  • Matjessill med färskpotatis, gräddfil, ägg,

    lök och brynt smör

  • Vegetarisk pasta med svampsås
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Wednesday, August 22