Lunch menu

Tuesday, 21 August

Brödernas kök

  • Sallad:

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Ostpanerad sejrygg med tomat- och basilikasås samt rispilaff

  • Gård:

    Grillad fläskytterfilé med BBQ-sås, rostad tomat samt potatispuck

  • Äng:

    Kikärtsbiff med sambaldressing och rispilaff

  • Pasta:

    Pasta linguine med paprikagräddsås, kyckling och mozarella

  • Sallad:

    Waldorfsallad med strimlad rostbiff och picklade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Veckans Klimatkompis

    Vildsvinswallenbergare med kindasallad och stompade rotfrukter samt syrlig äppelsky

  • Veckans Under Ytan

    Fiskgryta med fänkål selleri och tomat samt örtaioli

  • Veckans Vegetariska

    Friterad mozzarella med bulgursallad och citronaioli

La Fontana

  • Wrap med bakad blomkål, mojo rojo, picklade grönsaker

    och pommes 105:-

Scandic Väst

  • Grillad kotlettrad serveras med svampsås
  • Pankopanerad sejfilé serveras med remouladsås
  • Linsgryta med pasta & majs

P2 Restaurang & Catering

  • Rimmad oxbringa med pepparotssås
  • Ugnsbakad lax med kall gräslökssås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Matjessill med färskpotatis, gräddfil,

    ägg, lök och brynt smör

  • Vegetarisk pasta med svampsås
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Tuesday, August 21