Lunch menu

Monday, 20 August

Brödernas kök

  • Sallad:

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Gräddig fiskgryta med smak av saffran och vitt vin serveras med dillpotatis

  • Gård:

    Pannbiff med stekt lök, skysås, lingon och stekt potatis

  • Äng:

    Ost- och svampgratinerad broccoli med grönsaksbulgur

  • Pasta:

    Pasta linguine med paprikagräddsås, kyckling och mozarella

  • Sallad:

    Waldorfsallad med strimlad rostbiff och picklade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Veckans Klimatkompis

    Vildsvinswallenbergare med kindasallad och stompade rotfrukter samt syrlig äppelsky

  • Veckans Under Ytan

    Fiskgryta med fänkål selleri och tomat samt örtaioli

  • Veckans Vegetariska

    Friterad mozzarella med bulgursallad och citronaioli

La Fontana

  • Wrap med bakad blomkål, mojo rojo, picklade

    grönsaker och pommes 105:-

Scandic Väst

  • Grillbuffé
  • Ugnsbakad torskrygg serveras med citronsås
  • Chili sin carne

P2 Restaurang & Catering

  • Grillad kycklingfilé med majs- och chiliaioli
  • Ostpanerad falukorv med potatismos och gurkmajonnäs
  • Vegetarisk pasta med svampsås
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Monday, August 20