Lunch menu

Friday, 24 August

Brödernas kök

  • Sallad:

    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Gratinerad fisk med räksås, fänkålscrunch och örtduchesse

  • Gård:

    Svartpepparstekt fläskfilé med estragonsås och klyftpotatis

  • Äng:

    Ricotta- och spenatortelloni med zucciniragu och riven ost

  • Pasta:

    Pasta linguine med paprikagräddsås, kyckling och mozarella

  • Sallad:

    Waldorfsallad med strimlad rostbiff och picklade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Burgare
  • Veckans Klimatkompis

    Vildsvinswallenbergare med kindasallad och stompade rotfrukter samt syrlig äppelsky

  • Veckans Under Ytan

    Fiskgryta med fänkål selleri och tomat samt örtaioli

  • Veckans Vegetariska

    Friterad mozzarella med bulgursallad och citronaioli

La Fontana

  • Varje dag: Pizza och buffé inkl dryck och dessert

    Läs hela menyn här

  • Husets köttbullar

    med kokt potatis och brunsås

  • Fläskfilé

    timjan med stekt potatis och rödvinsås.

Scandic Väst

  • Långbakad fläsksida serveras med cidersås
  • Fiskgratäng
  • Svamprisotto

P2 Restaurang & Catering

  • Schnitzel med bearnaisesås och stekt potatis
  • Vegetarisk pasta med svampsås
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Friday, August 24