Lunch menu

Thursday, 16 August

Brödernas kök

  • Sallad:

    Bulgursallad med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Lättrimmad torskfilé med syrad rödlök, dillgräddsky och stompad potatis

  • Gård:

    Lasagne al forno med tomatsalsa och riven ost

  • Äng:

    Vegetarisk lasagne med tomatsalsa och riven ost

  • Pasta:

    Fullkornspenne med fläskfilé, röd pesto och zuccini

  • Sallad:

    Kycklingsallad med bulgur, soltorkad tomat och ost samt vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Caesarsallad med kyckling, bacon & krutonger
  • Isterband med persiljestuvad färskpotatis & rödbetor
  • Veg:

    Spenatlasagne med coleslawsallad

  • Wok:

    Fläskfilé med jordnötssås

  • Från Grillen:

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Veckans kött:

    Kryddbakad Pluma med Slaw på äpple, saltgurka och sommarkål samt rostad potatis

  • Veckans Under Ytan:

    Halstrad kummel med grädd och örtslungad potatisgnocchi

  • Veckans vegetariska:

    Veg "Lasse" med ost och vitlökscreme

La Fontana

  • Lasagne
  • Veckans vegetariska:

    Nudelsallad med bakad kål, koriander och morotsbiff

P2 Restaurang & Catering

  • Färskostfylld kyckling med örtpotatismos och chilicreme
  • Biff Bourguignon med ris
  • Kallrökt lax med krassesås
  • Spenat- och ricottafyllda tortellini med tomatsås
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Thursday, August 16