Lunch menu

Friday, 17 August

Brödernas kök

  • Sallad:

    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Ugnstekt dublett på flundra och lax med vitvinsås och spenatpotatis

  • Gård:

    Husets hamburgare med bröd, rödlök, gurka, dressing och klyftpotatis

  • Äng:

    Falafel med kummin- och basilikayoghurt samt stekt grönsaksris

  • Pasta:

    Fullkornspenne med fläskfilé, röd pesto och zuccini

  • Sallad:

    Kycklingsallad med bulgur, soltorkad tomat och ost samt vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Helstekt entrecôte med chilibearnaise & madeirasky
  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg:

    Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör

  • Wok:

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta:

    med rökt lax i gräslökssås

  • Från Grillen:

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Mixed Grill
  • Veckans kött:

    Kryddbakad Pluma med Slaw på äpple, saltgurka och sommarkål samt rostad potatis

  • Veckans Under Ytan:

    Halstrad kummel med grädd och örtslungad potatisgnocchi

  • Veckans vegetariska:

    Veg "Lasse" med ost och vitlökscreme

La Fontana

  • Biff och bringa med coleslaw och potatis
  • Veckans vegetariska:

    Nudelsallad med bakad kål, koriander och morotsbiff

P2 Restaurang & Catering

  • P2´s burgare med tryffelmajo och klyftpotatis
  • Kallrökt lax med krassesås
  • Spenat- och ricottafyllda tortellini med tomatsås
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Friday, August 17